Иселеници со кои се гордееме

Едната рака ми е македонска, другата романска, која и да ја исечете ќе боли – Д-р Марјан Михајлов е еден од најпознатите Македонци во Букурешт „Чувствата секогаш ...▼

827 посети
Среда, 16. јуни. 2021  MK 
booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net
 
 

Aтанас Близнаков е најистакнатиот донатор од македонската дијаспора. ...▼

337 посети
Четврток, 4. март. 2021  MK 

Петар Стаматов е личност за почит и пример од кој можат и треба да се огледаат ...▼

309 посети
Четврток, 4. март. 2021  MK 
 
340 посети
Петок, 22. јануари. 2021  MK 
320 посети
Петок, 22. јануари. 2021  MK 
361 посети
Четврток, 21. јануари. 2021  MK 
332 посети
Четврток, 21. јануари. 2021  MK 
441 посети
Четврток, 21. јануари. 2021  MK 

 Македонецот Роберт Дика работи како менаџер за финансии и стратешки развој во компаниите на милијардерот Дејвид Мурдок и ...▼

319 посети
Петок, 22. јануари. 2021  MK 
 

 листај ...▼ 400 посети
Петок, 29. јануари. 2021  MK 
Симона

 листај книга

Книгата „Патот на успехот“ од Симона ...▼

Ристевска

Зарем има нешто поубаво од безграничната можност за игра, во светот на ...▼ 400 посети
Среда, 20. јануари. 2021  MK 
Зарем има нешто поубаво од безграничната можност за игра, во светот на емоцијата и емпатијата! Интервју со Јелена Јованова, една од најпознатите ...▼

 
341 посети
Петок, 29. јануари. 2021  MK 
276 посети
Петок, 22. јануари. 2021  MK 
278 посети
Петок, 22. јануари. 2021  MK 
308 посети
Петок, 22. јануари. 2021  MK 
 
462 посети
Петок, 29. јануари. 2021  MK 
295 посети
Четврток, 21. јануари. 2021  MK 
 
417 посети
Понеделник, 1. февруари. 2021  MK 
294 посети
Четврток, 21. јануари. 2021  MK 
263 посети
Четврток, 21. јануари. 2021  MK 
270 посети
Четврток, 21. јануари. 2021  MK