Ве известуваме
за новостите во
Република Македонија

 
booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net booked.net
 

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и градоначалникот на ...▼

402 посети
6/11/2021

Во основното општинско училиште „Јоаким Крчовски“ од Крива Паланка ...▼

238 посети
6/1/2021

Еко акција за позелена татковина ќе се одржи до 9 мај, во вкупно десет ...▼

215 посети
5/9/2021
 
Сите заинтересирани може да добијат повеќе информации на следните контакти, (a_nejman@yahoo.com, тел. 01794713565), професор Анастасија „Јазикот ...▼
561 посети
6/16/2021

Во Тафталиџе, во близина на Пожарната станица во Карпош, Градот Скопје направи уште едно инклузивно детско игралиште. На гумирана ...▼

506 посети
6/1/2021

Наставно и техничко-административниот кадар, заедно со учениците и родителите, со поддршка од Општина Карпош создадоа уредена ...▼

311 посети
5/28/2021
Македонските граѓани кои имаат регулирано постојан престој на територијата на Англија, Велс и Шкотска, од 20 мај ќе можат да управуваат ...▼
339 посети
5/6/2021

 Почитувани иселеници!

Агенцијата за иселеништво организира настава од далечина по македонски јазик, преку една од
...▼

480 посети
3/1/2021

 Почитувани,

 Од понеделник 1 март 2021 година започна  самопопишувањето на дијаспората, а ќе трае  ...▼

291 посети
3/5/2021
 

Во овој прекрасен ден во Tирана, го отвораме нашиот трет Kултурно-информативен ...▼

284 посети
6/11/2021


Локалната самоуправа на Општина Крива Паланка и организацијата „Мен ...▼ 203 посети
5/6/2021Локалната самоуправа на Општина Крива Паланка и организацијата „Мен енд маунтен“ во недела, 9 мај ќе организираат голема еколошка ...▼

Македонско културно друштво „Бисер Охридски„ Зареб, во рамки на ...▼ 258 посети
4/6/2021


Во изминатиот период беше направена уште една фитнес зона во општина ...▼ 203 посети
5/31/2021Во изминатиот период беше направена уште една фитнес зона во општина Карпош. Во населбата Карпош 1, во близина на основното училиште „Христијан ...▼